big-symbol

“Een sloopauto? Wij halen hem graag bij u op…”

Autosloperij De Populier is gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwerken van uw sloopauto.

Afhalen sloopauto’s!

Autosloperij De Populier is gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwerken van uw sloopauto. Na demontage van uw sloopauto verwerken wij alle materialen op milieu vriendelijke en verantwoorde wijze. Op onze autosloperij vindt u ook gebruikte onderdelen. Wij nemen uw sloopauto kosteloos in en u ontvangt onmiddellijk een RDW vrijwaring. Als u geen volledig kentekenbewijs meer heeft, kunnen wij u een vrijwaringsbewijs verstrekken, mits u zich juist kunt legitimeren.

Wij halen uw schadeauto of sloopauto vanuit Rotterdam op in heel Zuid-Holland. Niet alleen in Rijnmond en Europoort, maar ook in het Westland, Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Gorinchem, Leiden, Rijswijk, Vianen en Goeree-Overflakkee halen wij uw sloop auto op met onze eigen ophaaldienst.

Ook in kleinere plaatsen als Barendrecht, Capelle, Bodegraven, Boskoop, Brielle, Giessendam, Monster, Pernis, Lisse, Maassluis, Hellevoetsluis, Honselersdijk, Hoogvliet, Leiderdorp, Maasland, Ridderkerk, Sliedrecht, Schiedam, Spijkenisse, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Zwammerdam, Zwijndrecht en Vlaardingen.

U ontvangt meteen een vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Bewaar het vrijwarings bewijs altijd zorgvuldig!

Ophaalwagen, DAF …..

  • Meer dan 900 ritten per maand
  • EURO6, nieuwste milieu eisen

Bel direct

010 – 4216500

Het sturen van een email of fax is ook altijd mogelijk!

Fax: 010-4201487
Email: info@autosloperijdepopulier.nl

Openingstijden

WERKDAGEN:  08:00 – 17:00
ZATERDAG:  08:00 – 17:00
ZONDAG:  GESLOTEN
Eigen ophaaldienst
Onze eigen ophaaldienst voor uw sloopauto’s, autowrakken en schadeauto’s verwijderen uw auto binnen 24 uur. Onze takelwagens verwijderen uw sloopauto ook als deze niet meer rijdt. U ontvangt van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs.
Aanbieden sloopauto’s
Welke voertuigen kunt u bij autosloperij De Populier aanbieden?

  • Voertuigen die aan het einde van de technische levensduur gekomen zijn. Bijvoorbeeld als de reparatiekosten niet meer opwegen tegen de waarde van uw auto, of als uw auto heeft die niet meer tegen aanvaardbare kosten door de APK-keuring komt.
  • Schade auto’s die total loss zijn verklaard. Dit kunnen ook redelijk nieuwe voertuigen zijn die door een ongeluk dusdanig beschadigd zijn dat reparatie niet meer economisch verantwoord is.