Sloopauto Vlaardingen

Heeft u een sloopauto in Vlaardingen staan en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare autosloperij om deze sloopauto af te voeren?
Autodemontage De Populier is ook voor de regio Vlaardingen al jaren het vertrouwde adres voor uw sloopauto, voor uw tweedehands auto, en voor uw gebruikte onderdelen. Wij halen uw sloopauto in Vlaardingen met onze moderne sleepwagen. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. U ontvangt onmiddellijk een vrijwaringbewijs voor uw sloopauto.
Direct uw sloopauto in de regio Vlaardingen wegbrengen? Klik dan hier .

Uw sloopauto in de regio Vlaardingen laten afhalen

U bent bij De Populier van harte welkom wanneer u uw sloopauto in de regio Vlaardingen wilt laten demonteren. Wij slopen de auto op milieuvriendelijke wijze en zorgen ervoor dat alle bruikbare materialen van de sloopauto in de buurt van Vlaardingen op verantwoorde wijze worden gerecycled. Wij beschikken over een modern wagenpark waarmee wij uw sloopauto vanuit Vlaardingen naar Rotterdam kunnen vervoeren. U kunt altijd gebruik maken van onze ophaalservice wanneer de auto zich in de provincie Zuid-Holland bevindt, ook wanneer deze niet meer rijdt.

Kwaliteit

Autodemontage De Populier is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). De Populier is in het bezit van alle benodigde vergunningen en houdt zich aan de regels die gelden om uw sloopauto verantwoord te demonteren. Hierop wordt zij gecontroleerd.

Contact

Wilt u uw sloopauto in Vlaardingen of omgeving wegbrengen naar een milieuvriendelijke autosloperij? U bent van harte welkom bij De Populier. Wilt u dat wij de sloopauto in Vlaardingen komen ophalen? Dat is ook geen probleem. U kunt bellen voor een afspraak naar 010 – 421 65 00.
Wij zijn de hele week geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Zondags zijn wij gesloten.