Sloopauto specialist

Sloopauto Specialist in Rotterdam is een initiatief van Autodemontage De Populier. Al jaren wordt bij het aanbieden van een sloopauto gevraagd naar onze diensten als Sloopauto Specialist.
Heeft u een sloopauto staan en wilt u deze naar een specialist brengen waar op milieuvriendelijke wijze wordt gewerkt? Dan bent u van harte welkom bij De Populier. U kunt uw sloopauto gevraagd en ongevraagd bij ons op de werf in Rotterdam brengen, waar wij de auto milieuvriendelijk slopen en alle bruikbare materialen verantwoord recyclen.

De sloopauto kan ook naar Rotterdam gehaald worden
Wilt u de sloopauto door een Specialist naar Rotterdam laten halen? Dat is geen probleem. Wij beschikken over een modern wagenpark, waarmee wij iedere sloopauto, indien gevraagd, naar onze moderne autosloperij in Rotterdam kunnen brengen. Wij halen uw auto op vanaf ieder adres in Zuid-Holland. Ook wanneer de auto niet meer rijdt, haalt de specialist uw sloopauto graag op. Woont u wel in de buurt, maar bent u niet in de gelegenheid de sloopauto bij ons in Rotterdam te brengen? Ook in de directe omgeving kunnen wij u uiteraard van dienst zijn met onze ophaalservice. U ontvang meteen een RDW vrijwaring van de chauffeur. Daarmee bent u vanaf dat moment gevrijwaard van iedere aansprakelijkheid voor uw oude auto.

Contact
De Sloopauto Specialist sloopt uw sloopauto op milieuvriendelijke wijze. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de vakkundigheid waarmee wij werken. Tevens bent u altijd verzekerd van een optimale service wanneer u uw sloopauto in Rotterdam bij een specialist brengt, bij De Populier. Voor een afspraak, voor meer informatie of voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel dan naar 010 – 421 65 00. Wij staan u graag te woord.