Sloopauto Rotterdam

Direct weten hoe u uw sloopauto in Rotterdam kwijt kunt? Bel 010-4216500!

Wilt u uw sloopauto in Rotterdam wegbrengen naar een modern sloopbedrijf? Dan bent u van harte uitgenodigd even verder te kijken op de website van De Populier. Wij hebben een jarenlange ervaring als sloopbedrijf en staan altijd graag voor u klaar als u uw sloopauto in Rotterdam wilt afleveren. Wij demonteren de auto op milieuvriendelijke wijze en recyclen alle bruikbare onderdelen. Al jaren zijn wij uw vertrouwde adres voor uw gebruikte onderdelen, voordelige tweedehands auto en uw sloopauto, in Rotterdam.

Uw sloopauto naar Rotterdam brengen

U kunt altijd uw sloopauto in Rotterdam komen brengen, naar onze moderne sloperij. Hier staan wij graag voor u klaar met een zeer complete en vriendelijke service. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening wanneer u de sloopauto niet zelf naar Rotterdam kunt komen brengen. Met ons moderne wagenpark hebben wij alle gelegenheid om de sloopauto naar Rotterdam te halen, vanaf ieder adres in Zuid-Holland, ook wanneer de auto niet meer rijdt.

Contact

Heeft u een sloopauto en wilt u deze in Rotterdam bij een gespecialiseerde autosloperij brengen? De Populier is uw vertrouwde adres. U kunt contact opnemen voor een afspraak, ook wanneer u wilt dat wij de sloopauto zelf naar Rotterdam halen. Bel naar 010 – 421 65 00 of stuur een mail naar depopulier@zonnet.nl, ook voor meer informatie of advies. Wij zijn gevestigd aan de Nikkelstraat 79. Op zondagen zijn wij gesloten, op alle andere dagen zijn wij van 08.00 tot 17.00 uur geopend. U bent van harte welkom.