Milieuvriendelijk slopen

Elk te recyclen voertuig ondergaat op onze autosloperij eerst een voorgeschreven behandeling, waarbij milieubelastende (vloei)stoffen verwijderd worden. Autosloperij De Populier beschikt voor het verwijderen van vloeistoffen over een droogleginstallatie waarmee gevaarlijke afvalstoffen op een schone, veilige, milieuvriendelijke en efficiënte wijze uit een autowrak worden verwijderd en opgeslagen.

Het demontageproces is vanaf 1995 belangrijk gewijzigd. Dankzij de wettelijke verwijderingsbijdrage kunnen naast onderdelen ook andere materialen worden gerecycled. Deze zogenaamde selectieve demontage heeft er mede voor gezorgd dat een steeds groter deel van een auto kan worden hergebruikt.

Een autosloperij ontvangt demontagepremies uit het fonds van verwijderingsbijdragen, dat Auto Recycling Nederland beheert, op basis van feitelijk gedemonteerd materiaal. Deze materialen worden opgeslagen en door erkende inzamelaars opgehaald en naar specifieke recyclingbedrijven getransporteerd. Die verwerken de materialen opnieuw tot grondstoffen. Zo werkt autosloperij de Populier actief mee aan een beter milieu.

Droogleginstallatie

Droogleginstallatie

  • Milieu verantwoord slopen
  • Voor het droogleggen van sloopauto’s
  • Verantwoorde afvoer vloeistoffen
  • Hoogste milieu eisen

Bel direct

010 – 421 65 00

Het sturen van een email of fax is ook altijd mogelijk!

Fax: 010-4201487
Email: info@autosloperijdepopulier.nl

Openingstijden

WERKDAGEN:  08:00 – 17:00
ZATERDAG:  08:00 – 17:00
ZONDAG:  GESLOTEN

Gallery