Autosloperij Delft

Heeft u een sloopauto in Delft staan en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare autosloperij om deze sloopauto af te voeren?
Autosloperij  De Populier is ook voor de regio Delft al jaren het vertrouwde adres voor uw sloopauto, voor uw tweedehands auto, en voor uw gebruikte onderdelen. Wij halen uw sloopauto in Delft met onze moderne sleepwagen en vervoeren hem veilig naaar ons autosloperij bedrijf. Wij zijn RDW-erkend. U ontvangt onmiddellijk een vrijwaringbewijs voor uw sloopauto.
Direct uw sloopauto in de regio Delft wegbrengen naar een vertrouwd autosloperij bedrijf? Klik dan hier.

Uw sloopauto in de regio Delft laten afhalen

U bent bij autosloperij De Populier op het juiste adres wanneer u uw sloopauto in de regio Delft wilt laten afhalen door een vertrouwd autosloperij bedrijf. Wij demonteren de auto op milieuvriendelijke wijze en zorgen ervoor dat alle bruikbare materialen van de sloopauto in de buurt van Delft op verantwoorde wijze worden gerecycled. Onze autosloperij beschikt over een modern wagenpark waarmee wij uw sloopauto vanuit Delft naar onze autosloperij in Rotterdam kunnen vervoeren. U kunt altijd gebruik maken van onze ophaalservice wanneer de auto zich in de provincie Zuid-Holland bevindt, ook wanneer deze niet meer rijdt.

Kwaliteit

Autosloperij De Populier is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). De Populier is in het bezit van alle benodigde vergunningen en houdt zich aan de regels die gelden om uw sloopauto verantwoord te demonteren. Hierop worden wij gecontroleerd.

Contact

Wilt u uw sloopauto in Delft of omgeving wegbrengen naar een milieuvriendelijk autosloperij bedrijf? U bent van harte welkom bij De Populier. Wilt u dat wij de sloopauto in Delft komen ophalen? Dat is ook geen probleem. U kunt bellen voor een afspraak naar 010 – 421 65 00.
Wij zijn de hele week geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Zondags zijn wij gesloten.