Autosloop DenHaag

Heeft u een sloopauto in DenHaag staan en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare autosloop bedrijf om deze sloopauto af te voeren?
autosloop  De Populier is ook voor de regio DenHaag al jaren het vertrouwde adres voor uw sloopauto, voor uw tweedehands auto, en voor uw gebruikte onderdelen. Wij halen uw sloopauto in DenHaag met onze moderne sleepwagen en vervoeren hem veilig naaar ons autosloop bedrijf. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. U ontvangt onmiddellijk een vrijwaringbewijs voor uw sloopauto.
Direct uw sloopauto in de regio DenHaag wegbrengen naar een vertrouwd autosloop bedrijf? Klik dan hier.

Uw sloopauto in de regio DenHaag laten afhalen

U bent bij autosloop De Populier op het juiste adres wanneer u uw sloopauto in de regio DenHaag wilt laten afhalen door een vertrouwd autosloop bedrijf. Wij demonteren de auto op milieuvriendelijke wijze en zorgen ervoor dat alle bruikbare materialen van de sloopauto in de buurt van DenHaag op verantwoorde wijze worden gerecycled. Ons autosloop bedrijf beschikt over een modern wagenpark waarmee wij uw sloopauto vanuit DenHaag naar Rotterdam kunnen vervoeren. U kunt altijd gebruik maken van onze ophaalservice wanneer de auto zich in de provincie Zuid-Holland bevindt, ook wanneer deze niet meer rijdt.

Kwaliteit

Autosloop  De Populier is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). De Populier is in het bezit van alle benodigde vergunningen en houdt zich aan de regels die gelden om uw sloopauto verantwoord te demonteren. Hierop worden wij gecontroleerd.

Contact

Wilt u uw sloopauto in DenHaag of omgeving wegbrengen naar een milieuvriendelijke autosloop bedrijf? U bent van harte welkom bij De Populier. Wilt u dat wij de sloopauto in DenHaag komen ophalen? Dat is ook geen probleem. U kunt bellen voor een afspraak naar 010 – 421 65 00.
Wij zijn de hele week geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Zondags zijn wij gesloten.